Pelawat Yang Ke ......

Bendera Terengganu

Bendera Terengganu

Monday, June 21, 2010

Hotel di Kemaman (Pilihan)

Disini saya sebutkan beberapa buah hotel yang menjadi pilihan pada kali ini...

2) Sri Kemaman Inn Hotel.
- alamat : Lot 12605, KM 1, jalan Air Putih, 24000 Kemaman, Terengganu
- telefon : 09- 859 1511, Faks 1512
(bilik sangat bersih dan memuaskan hati, harga sangat2 berpatutan)


11 comments:

LYaFRINA said...

ASYA. ONE MORE.. BG LYA HOTEL NI CANTIK.. homestay hotel.. y tu pon cun..

~asha~ said...

tq lya...

~ MeLissa JaLiL's ~ said...

assalamualaikum...

bolehkan saudari berkongsi rate penginapan di Sri Kemaman Inn Hotel? Saya akan ke kemaman pada bulan depan dan sedang mencari hotel yang bersesuaian.

~asha~ said...

Melissa, yang ni adalah harga biasa dan bukan pada musim cuti sekolah ye (tapi rasanye sama je walau cuti sekolah pun)

Standard Room RM50 (1 single)
Deluxe Room RM80(1 katil queen)
Superior Room RM110 (1 katil queen,1 katil single)
Family Room RM120.00 (2 katil queen)

~ MeLissa JaLiL's ~ said...

thanks asha utk info tu,,,, saya akan mpertimbangkan utk menginap di sini... tapi saya ada juga direkomenkan utk menginap di Hotel Chukai Utama, asha ada apa2 pengetahuan/komen pasal hotel ini??? thanksss

~aSHa~ said...
This comment has been removed by the author.
~ MeLissa JaLiL's ~ said...

thanks asha..... memang membantu sungguh list hotel2 kat kemaman tu....

~aSHa~ said...

;) u r welkem

Anonymous said...

I'm not sure why but this site is loading extremely slow for me. Is anyone else having this problem or is it a issue on my end? I'll check bаck
lаter and see if the prοblem ѕtill еxists.
my web site :: nordic-land.com

Anonymous said...

One more nice boutique hotel at kemaman, In Trend Hotel. Nice sgt dengan deco boutique hotel, facilities yang best and dekat dengan bandar :)

Van Sewa said...

Anda perlukan van sewa untuk perjalanan dengan keluarga atau majlis dengan driver atau pandu sendiri ? our detail http://transdetour.blogspot.com

0129606214
0139917474

Available: Nissan Urvan 3.0CC & Toyota Hi-Ace 2.4D Turbo